alt om bil viser: Hvorfor du har brug for sponsorer

Du kan være undrende, hvorfor du har brug for bil Vis sponsorer og der er sponsorer. Her er et eksempel. En sponsor er en person eller selskab, der donerer Gratis produkter og tjenester til dit arrangement.

Ingen gratis frokost

Noget sponsorer donere penge, men det er sjældent tilfældet. Selvom du ikke skal betale for de tilskyndelser, de giver, er der ingen gratis frokost. Sponsorer kræver normalt reklame for deres mærke i bytte for deres bistand. Det er kun rimeligt, da de sparer du en masse out-of-pocket penge.

Selv store bil viser drage fordel af sponsorater. Så er det helt sikkert til din fordel at søge dem så godt. Det kunne gøre en forskel, når der er ingen penge i budgettet til præmier og giveaway merchandise.

Udvikle et forhold med sponsorer har gensidige fordele. Men, det anbefales, at du nærmer potentielle sponsorer, der appellerer til din begivenhed besøgende. I dette tilfælde, er de mere tilbøjelige til at reagere positivt på din anmodning.

Du fik hjemmearbejde

Gøre din forskning for at fastslå, hvilken type af incitamenter en sponsor kan være villige til at bidrage før du spørger. Merchandise anmodning skal være relateret til begivenheden. For eksempel golfkøller er ikke relateret til en bil show men et sæt dæk ville få dig rullende i den rigtige retning. Være meget professionel, når du kontakter en potentiel sponsor. Give dem nok lede-gang til at reagere og glem ikke at takke dem uanset.

Hvis du har aldrig anmodet et sponsorat, kontakt personer €” for at få ideer om indsendelse af anmodninger, etc. Dette er et område, der kræver gode skriftlige og mundtlige kommunikationsevner, men lad det ikke skræmme dig. Igen Spørg for frivillige. Der er normalt en person i gruppen, der kan udføre denne opgave og du vil blive glad for de gjorde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.