Infinity: At Udforske Denne Endeløse Gåde

Some of the images I have taken for Bonsoni Vores bunke var blevet stablet mod den side af huset hele vinteren, og det af grunde, jeg vil ikke kede jer med nu, det var en dårlig idé, og bunken behov for at blive flyttet. Josh og Peter arbejdede på framing ud af vinduerne, mens Arnie og jeg ryddet en stor bunke af ledningen træ fra våbenhuset og flyttede den til den nye stabling stedet derefter påføres linolie til fjorten 2 “x 6 ” x 12′ rough cut hemlock bestyrelser. Vi har fire store vinduer, som vist ovenfor, og fire mindre vinduer til begge sider af dækket veranda. Et dobbeltværelse med stor Seng, stort nok til, at en teenager eller unge voksne skal lære født til at være en uafhængig, hvorfor ikke et par med en lille lejlighed.

two small ones. These are represented in Fig. 2, and the small ones as : arately later. With reference Cavendish's apparatus, in order to double the Sammen, Melanie og jeg formåede at sand fire store dobbelt-sprossede vinduer og sand/prime to døre. Efter Melanie venstre, Josh og jeg arbejdede på nivellering et nyt sted på den side af huset for at stable ledningen træ. Jeg gjorde trække på hjælp fra en ven, der havde arbejdet en hel del med træ, og som havde en masse værktøj. I mellemtiden, jeg ønsker at takke Melanie, Peter, og Arnie for din fantastiske hjælp i denne uge, og for at holde os motiverede. Denne måde, de movers vil vide, hvor du ønsker, at de større, tungere stykker til at blive placeret, og de kan gøre det for dig. Det var fristende at refinish træ og holde det naturlige, men med hårdt vejr disse døre vil se, at vi har valgt at prime og male dem med et dæk og arbor maling.

Det træ døre vil erstatte vores nuværende kæde link døre, en, som du kan se i billedet. Sammenklappelige senge lige at sove en fantastisk oplevelse, som du vil nyde de går til at sove i den, og glide ud til dit drømmeland. De er meget robust og jeg (omkring 180 £ derefter) ofte klatrede op i den øverste køje til at kæle med min 5-årige, når han skulle sove. Vi vil bruge brædder til at lave højbede i køkkenet haven på toppen af klippen støttemur. Vi alle er klar over, at i generelt er der er 4 kategorier af senge kendt som “kongen”, “queen”, “fuld” og “twin”. Queensize-seng frame giver en betydelig plads, hvis sengen er købt for to. En træ-bed lavet af egetræ er et stykke af møbler, der kan stå sin prøve. Til at bistå tilbage ubehag kan du sætte en hukommelse skum madras på din billige divan madras base.

Så jeg ændrede planer om at passe en 28″ x 52″ toddler størrelse madras og til at være en smule mindre end 5 meter høj. I dette indlæg vil jeg give de målinger, som jeg brugte til at bygge køjesenge til at passe barn mellemstore madrasser og link til de planer, som jeg modificerede til at bygge disse toddler køjesenge. Vi ønskede at ændre sine planer om at passe det lille barn madrasser og til at være kortere, Klik her således at børnene ville være mere sikkert. Madrasser er også tilgængelige i sorter. Der er mere end 120 arter af pufferfish, og de fleste af dem indeholder et stof, der er kendt som tetrodotoxin, hvilket gør dem dødbringende rovdyr.

Administration embedsmænd, der opbevares på mandag, at den begrænsende faktor nu er faktisk tilgængeligheden af prøver fra mennesker, der er blevet testet – enten fordi retningslinjer om, hvem der kunne blive testet er for strenge eller fordi der ikke er nok sundhedspersonale i stand til at tage nasal podning, prøver fra dem. Josh og Peter fundet ud af framing på lørdag, og nu er det vores opgave at afslutte jobbet med at installere ramme om de resterende 7 ruder. Dørene er primet nu, og jeg vil tilføje et par lag maling i denne uge derefter skrabe glassene med et barberblad til at slutte dem.