Micromanufacturing muligheder vokse

Efterspørgslen og anvendelsen af micron og sub micron fremstilling krav vokser, som byder på enestående udfordringer og enorme muligheder for en bred gruppe af værktøj butikker og produktion dele producenter i USA. Sigt mikro løst refererer til en del detaljer og huller mindre end de menneskelige hår, der er målt i mikron- eller en tusindedel af en millimeter.

Denne fokus på mikro har fanget fantasien af næsten alle industrielle segmenter. Ifølge flere markedsundersøgelser var micromanufacturing en 3,9 milliarder dollar industri i 2001. Markedet forventes at nå 9.6 milliarder dollars i 2006.

Tekniske og ansøgning ingeniører på Makino, en global leverandør af avancerede spåntagende teknologi, sige at disse industrier som biomedicinsk, medicinsk apparat, personlige elektronik, lavtryks væske, optik og fiber optik, RF elektronik, kommunikation, militære, aerospace produkter, og den automotive verden er fokuseret på micromanufacturing. De har alle se potentialet i nye og spændende forbruger og industriel produkter opstår dagligt.

Disse mindre, lettere dele med højere grader af funktionalitet har sat nye krav på selvstændig udstyr fabrikanter til at revurdere design og koncepter af forskellige bearbejdning systemer og teknologier. Du kan har allerede oplevet en række nye anvendelser i micromachined dele i computeren, hjertet skærm eller pacemaker, automobile, mobiltelefon, og mange flere programmer.

Kapacitet til at producere dele med så høj nøjagtighed og overflade kvalitet på en række nyere materialer, herunder legeringer og keramik, er i meget høj efterspørgsel. Unikke nye maskiner kan producere huller så lille som 0.00078 inches i diameter, 100 gange mindre end mange tidligere spåntagende operationer.

Anvendelsen af micromanufacturing udgør et “business virkelighed” til maskinproducenter og leverandører. Lære at anvende disse high-tech design, vil begreber og værktøjsmaskiner tillade amerikanske producenter til at tilbyde en bredere forståelse og service evne til at bekæmpe udenlandske produktion konkurrence.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.